Торговий Центр Blue Park Перемишль

Blue Park в Перемишлі – це більше 9 000 тис. м² площі, на якій знаходяться відомі марки по дизайну інтерʼєру квартир, будинків, комерційних приміщень та багато іншого. Ми відкрили наш торговий центр для клієнтів в квітні 2010 року, як один з перших великих торгових центрів в Перемишлі, призначений для тих, хто хоче в одному місці в розслабленій атмосфері зробити доступну та якісну покупку для інтер'єру квартири, будинку, комерційного приміщення та інше. Кожен магазин має окремий вхід зі стоянки, завдяки чому ви швидкко і ефективно зробите заплановану покупку. Для вашої зручності також створено безкоштовну і простору парковку, яка вміщує до 240 автомобілів. Тут ви знайдете все для того, щоб добре почувати себе у своєму домі.

Асортимент Blue Park включає в себе електроніку і побутову техніку пропоновані Media Markt, найпопулярніший магазин продуктів харчування Biedronka, меблів і аксесуарів від Black Red White та Abra. Необхідне обладнання, текстиль та аксесуари можете вибрати з числа багатої пропозиції магазинів Jysk і PEPCO, а при видатній події завітайте до Vive Profit Center. У разі виникнення проблем зі здоров'ям є Pulse Pharmacy. Ми подбали, щоб все було на відстані витягнутої руки, а близьке розташування Tesco і Castorama робить Blue Park ідеальним місцем для домашніх покупок для вашої родини.

MediaMarkt

На великій площі продажу ви знайдете в нас найбільший вибір побутової техніки, комп'ютерів, фотоапаратів, аудіо, телефонів, компакт-дисків, книг, ігор, DVD фільмів і все це за найнижчими цінами в районі Перемишля та сусідніх регіонах!

Від Помор'я до Tатрів покупки в Media Markt це велике задоволення. Тільки уявіть собі найкраще обладнання - напевно ми його маємо. Якщо ви хочете, ми заберемо старий товар, привеземо новий і встановимо його у вашому домі, розкажемо як це працює і чому, гарантуємо повну зручність фінансування від кредиту на 0% розстрочку.

Для мандрівників з-за кордону пропонуємо відшкодування TAX FREE.

Abra

Загальнонаціональна польська мережа меблевих магазинів, заснована в 1990 році, яка є частиною міжнародного концерну Steinhoff International, який має власні фабрики з виготовлення меблів. Мережає в кожному регіоні Польщі, яка виникла для різних запитів, смаків, гаманців наших клієнтів. Консультанти в Перемишлі запропонують, порадять найбільш стильні, зручні меблі для вашої квартири, будинку по хорошій ціні.

Для мандрівників з-за кордону пропонуємо відшкодування TAX FREE.

AptekaPuls

Apteka Puls є однією з мереж місцевих аптек в Підкарпатському воєводстві, що працюють на ринку протягом декількох років. Перший об'єкт був створений в 2007 році в Перемишлі біля вул. 3 Maja, другий відкрито в нас.

Нашою головною метою є зосередженість на потребі та очікуванні клієнтів, тому пропонуємо повний і різноманітний асортимент ліків.

Кваліфікований і ввічливий персонал може допомогти та надати професійні консультації при купівлі ліків.

Jysk

Jysk є міжнародною торговельною мережею, яка продає широкий асортимент «все для дому», тобто все для ванної кімнати, спальні, кабінету, їдальні, вікна, вироби для саду.

Сьогодні JYSK представлено близько в 1900 магазинах в 34 країнах по усьому світу. Професійне обслуговування і сервіс для наших клієнтів є нашим головним завданням. Представляючи добру пропозицію для наших клієнтів, ми намагаємося працювати по-товариськи і підтримувати один одного цих діях.

Для мандрівників з-за кордону пропонуємо відшкодування TAX FREE.

Biedronka

Biedronka є найбільшою і однією з найдешевших роздрібних мереж магазинів в Польщі. Працюючи з понад п'ятсот польськими виробниками Biedronka пропонує ретельно підібрані високоякісні продукти за низькими цінами кожен день.

У компанії працює більше 37000 співробітників. Бренд Biedronka є одним з найпопулярніших і цінних польських брендів - тричі удостоєний престижним титулом Супербренд.

Динамічний розвиток і послідовна політика пропозиції продукції високої якості за низькими цінами дозволяє збільшувати продаж мережі. Завдяки хорошими результатами в Польщі, Grupa Jeronimo Martins, яка є власником Biedronki, інвестує у відкриття нових магазинів в Польщі, прикладом чого є наша 5 Biedronkа в Перемишлі.

Для мандрівників з-за кордону пропонуємо відшкодування TAX FREE.

BLACKREDWHITE

Найбільша група польських виробників меблів і дистриб'ютор меблів та предметів домашнього ужитку з прибл. 20% частки ринку у вартісному вираженні продажів, що володіє загальнонаціональною польською мережею меблевих салонів. Виробнича діяльність на користь Black Red White проводиться на 21 заводі в Польщі та за кордоном.

Пропозицією продукції являються високої якості меблі для вітальні, кухні, дивани, столи і стільці. Вони відрізняються функціональністю, сучасними технологіями та привабливим і різноманітним дизайном. Доповненням широкого асортименту меблів є додатки - текстиль, освітлення, декорації, килими та необхідні аксесуари у ванній кімнаті, кухні, гардеробі або їдальні.

Наш єдиний фірмовий меблевий салон в Перемишлі відрізняється елегантністю, сучасністю і неповторною експозицією в районі Перемишля. Наші консультанти є фахівцями і надають вичерпну інформацію в області дизайну інтер'єру для тих, хто зацікавлений.

Для мандрівників з-за кордону пропонуємо відшкодування TAX FREE.

PEPCO

Pepco є однією з найбільших і найдешевших сімейних мереж магазинів в Польщі. Наші продукти пропонуємо за найнижчими цінами, завдяки чому ви економите, купуючи у нас.

У PEPCO для своїх утіх ви можете знайти майже все. Широкий асортимент модного, зручною і дешевого одягу для дітей, молоді та літніх людей - це гарантія вдалих покупок. У нас купите також товар на ліцензії найпопулярніших казок, бо знаємо, що діти люблять найбільше. З PEPCO Ви викличете на їхніх обличчях широку посмішку, незалежно від події. Від карнавальних костюмів, граючи в ігри та освітні карти, до іграшок, які наповнять кожен день наших дітлахів радістю.

У PEPCO кожна жінка знайдете щось для себе. Ми пропонуємо нашим клієнтам широкий асортимент високоякісної продукції у будь-якому стилі - від домашньої зручності до елегантності в особливо важливих подіях.

PEPCO також чоловіки, безумовно, знайдуть свій власний стиль, незалежно від того, чи віддаєте перевагу більш спортивному або на кожен день.

У PEPCO знають, як зробити ваш будинок справжнім, зручним, родинним гніздом. Купуйте у нас декоративні елементи, сезонні, для офісу,та все, що потрібно за привабливими цінами. Покупки з нами легкі, швидкі і приємні.

Для мандрівників з-за кордону пропонуємо відшкодування TAX FREE.

Vive Profit Center

Компанія, що входить до Vive Group, займається управлінням і розвитком мережі великих за площею магазинів з брендового вживаного одягу - VIVE Profit.

VIVE Profit Center на даний час має кілька роздрібних магазинів в південно-східній Польщі. Велика площа поверхні кожного магазину дозволяє клієнтам робити покупки в дуже комфортних умовах, а пропоновані товари в залежності від типу, виставлено на вішалки, полиці або корзині. Раз в тиждень, у четвер, є повна заміна асортименту в кожному магазині, що належить мережі, які пропонують клієнтам більше 100 000 штук дизайнерського одягу щодня.

Добавить фирму

DODAJ FIRMĘ

Конвертер валют

$ 4.04
€ 4.32

Калькулятор

FreeCurrencyRates.com
PLN - Злотый
RUB - Российский рубль
BYR - Белорусский рубль Br
UAH - Гривна
EUR - Евро
USD - Доллар США$
CHF - Швейцарский франк Fr
GBP - Фунт стерлингов £
FreeCurrencyRates.com

Граница

Погранпереходы
НазадДалее

Календарь событий

Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Вс

социальные медиа

социальные медиа

Наверх